Handle

Nettbutikken til Team Henriksen heter nå Hortensia. Hortense (Hortensia) er et jentenavn som er en variant av Hortensia (latin) Hortense betyr hage.

Bestilling: Våre produkter selges vanligvis via vår nettside, men vi har også en fysisk butikk i Horten sentrum det går an å besøke.

Handle på nett, gjør du her: https://hortensia.mystore4.no/

Du kan også ta kontakt med oss ved å ringe oss eller sende din bestilling via e-post.
Nettbutikken vår er helt ny, og det kan være igangkjørings utfordringer. Virker ikke alt som forventet, ber vi deg vennligst ta kontakt pr. telefon.
Dersom du har et firma og ønsker å opprette konto hos oss, ber vi deg om å ta kontakt med oss på telefon 906 98 915 eller 906 11 321.

Betingelser: For privatpersoner som handler direkte, betales varene mot faktura med betalingsbetingelser netto pr. 10 dager. Frakt tilkommer. Merk: Faktura har ikke fakturagebyr. Etter forfall beregnes rente og purreomkostninger.

Levering: Ordre ekspederes fortløpende, og sendes innen 5 arbeidsdager om varen finnes på lager. Du har 14 dager returrett på dine varer.

Frakt: Fraktkostnad kommer i tillegg etter postens satser. Forsendelse skjer via Posten, med unntak av Jorakompost som sendes med Bring eller Yoyo globel freight. Reklamasjon: Skulle et produkt vare skadet når du mottar det, bytter vi det selvfølgelig omkostningsfritt. Angrerett: I følge lov om angrerett har du rett til å returnere en vare. Du vil motta informasjon om angreretten sammen med varen. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Returnerer du et produkt uten å frankere pakken, vil du bli belastet med returporto.

Returadresse: Team Henriksen, Postboks 1050, Bekkajordet, 3194 Horten. Returadresse Jorakompost som må avtales: Apenesbakken 3, 3189 Horten.