OM OSS

Team Henriksen ble etablert i 2002, og holder til i egne lokaler som ble bygget i 2005.
Jorakomposten er et av våre viktigste produkter. I 2020 har vi nyheter som vi håper den hageglade tar vel imot. Blant mye nevner vi; Store flotte kurver i naturmateriale for innhøstingen eller til oppbevaring. For gutta har vi et bredere utvalg av Sixpence enn noensinne. Her er noe for enhver smak. En hengekøye er en fulltreffer for alle som liker å være ute i naturen, om det er i hagen, på fjellet eller ved vannet. Hengekøyene er svært lette og enkle å montere. Legg deg der du vil og nyt stunden!

Cathrine og Just

Just er utdannet gartner og blomsterdekoratør. Han har drevet et hagsenter i Drøbak i over 25 år. Deretter har han vært engasjert på grossistsiden inn mot hage-Norge. I tillegg til sitt engasjement i Team Henriksen, arbeider han innenfor produksjon av grønne gleder. Cathrine er utdannet innenfor økonomi og er også utdannet blomsterdekoratør. Hun har lang fartstid i markedsføring med spesialisering innen grafisk. Cathrine er markedsansvarlig i Team Henriksen.

Butikk

Vi har åpnet en blomsterbutikk i Horten sentrum. Butikken heter Hortensia, og ligger vegg i vegg med Alfred Berg kaffe og te, midt i sentrum ved torvet. Her har vi blomster til enhver anledning, hengekøyer og hagerelaterte produkter. Velkommen innom for en titt! Adressen er Torget 2, 3181 Horten med inngang og parkering fra Vestre Braarudgate 2.